Har du frågor till oss?

Vi ger dig support och hjälper dig att enkelt komma igång. Använd Wedme bröllopsapp och bli din egen bröllopskoordinator.

Vanliga frågor om appen

Hur laddar jag ner appen?

Gå till Appstore eller Google Play och sök efter Wedme Bröllopsplaneraren. Du kan också använda knapparna på vår hemsida eller klicka här. Ladda ner appen och registrera dig enkelt med facebook, google, Apple ID eller e-post.

Kostar appen något?

Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att planera sina drömbröllop med vår app. Wedme Bröllopsplaneraren är därför gratis att ladda ner och använda.

Vilka funktioner finns det i appen?

Wedme är ett komplett bröllopsverktyg och appen innehåller många smarta funktioner såsom: önskelista, checklista, gästlista, budget, körschema och bordsplacering. Ni får också tips och inspiration genom artiklar och kan samla era favoritbilder.

Hur raderar jag ett bröllop?

Om du själv har skapat bröllopet kan du radera bröllopet. Gå till Inställningar klicka på Bröllop och scrolla längst ner till Radera bröllop. Om du har blivit inbjuden att planera ett bröllop kan du bara Lämna bröllopet. Du kan aldrig radera ett bröllop du blivit inbjuden till.

Vilken utrustning behöver jag?

Du kan ladda ner Wedme till din telefon eller din surfplatta. Wedme finns för både Iphone, Ipad och Android. För Apple iphones behövs iOS 13.0 eller senare och  iPad kräver minst  iPadOS 13.0. För Android behövs 6.0 och senare.

Hur ofta uppdateras appen?

Vi uppdaterar appen regelbundet så att vi kan göra den bättre för dig. Hämta ner den senaste versionen och uppdatera så att du får alla tillgängliga Wedme-funktioner. 

Hur hanterar ni personuppgifter?

Vi är angelägna om att skydda våra användares personliga integritet och eftersträvar därför att upprätthålla högsta möjliga standard beträffande skyddet av personuppgifter. Här kan du läsa hela vår personuppgiftspolicy: läs policy

Hur raderar jag mitt konto?

Först måste du raderar eller lämna bröllopet (Se frågan ”Hur raderar jag ett bröllop?”) Efter det gå till Inställningar klicka på Konto och sedan på Raderar konto. Klicka i nästa skede på Acceptera och du har nu raderat ditt konto.

Frågor om verktygen

Gästlistan

Hur lägger jag till gäster i gästlistan?

Lägg till era gäster från kontaktlistan i mobilen eller via hitta.se som appen är sammankopplad med. Efterhand kan ni bocka av de gäster som har svarat på er inbjudan. 

Kan jag ladda ner och skriva ut gästlistan?

Ja det går bra. Du kan exportera listan som ett Excel eller PDF dokument. 

Hur håller jag gästlistan aktuell?

Ni kan bocka av de gäster som har svarat på inbjudan så att ni har full koll på vilka som kommer. Ni kan sedan använda listan när ni exempelvis skapar bordsplacering. 

Önskelistan

Hur lägger jag till produkter?

Klicka på verktyget ”önskelista” i appen. Här kan du antingen välja från några av alla produkter som finns under fliken ”Butik”. Välj en produkt och den lägger sig i din önskelista. Du behöver bara klicka i vilket antal du önskar dig. Du kan också välja att lägga till egna produkter genom att klicka på undermenyn ”Önskelista” och klicka på det gröna plustecknet längst upp till höger. Här kan du lägga till bild, namn på gåvan och en länk där dina gäster kan hitta den.

Hur delar jag önskelistan med gäster?

Lägg till gåvor i er önskelista och skriv en trevlig hälsning till gästerna, därefter kan ni dela önskelistan med en url länk. Ni skickar länken via e-mail till gästerna. 

Hur vet jag om någon köpt en present?

Dela önskelistan med era gäster genom att skicka en URL-länk. Följ sedan den aktiva önskelistan och få en notis skickad varje gång en gäst köper en present eller ger ett bidrag. Du kan också gå in i appen, välja ”Önskelista” och sedan undermenyn ”Aktivitet” så ser du om något köpt en gåva. 

Checklistan

Vilka kan redigera i checklistan?

Du kan bjuda in personer via e-mail att dela din checklista med dig. Gå till hemskärmen i appen och välj knappen ”Bjud in och planera tillsammans” längst ner på sidan. Klicka i ”checklista” och skicka. Den du bjuder in får ett mejl med erbjudande att ta del av checklistan i appen.

Kan man lägga till egna uppgifter i listan?

I appen finns förinställda uppgifter som du kan välja att ha kvar eller ta bort. Genom att trycka på den gröna plus-tecknet när du är inne i checklistan kan du skapa nya uppgifter. Skriv rubrik, kommentar och  skriv i datum som de ska vara utförda/klara.

Budget

Kan jag välja vilka som ska se min budget?

Om det är du som har skapat bröllopet i Wedme kan du gå till bröllopets inställningar och klicka på deltagaren som du vill ska se din budget eller inte. Sedan tar du bort deltagarens behörighet genom att dra till vänster på knappen. Detta går även att göra på andra funktioner i Wedme.

Hur många poster kan man skapa i budgeten?

Du kan i stort sett lägga in hur många poster du vill. Eftersom våra brudpar bor i olika delar av landet och har tankar om vad man vill lägga sin budget på så har vi inte förinställda belopp i appen.

Bröllopsschema

Hur delar jag körschemat med andra?

Du kan bjuda in personer via e-mail att dela ditt bröllop med dig. Gå till hemskärmen i appen och välj knappen ”Bjud in och planera tillsammans” längst ner på sidan. Klicka i ”schema” och skicka. Den du bjuder in får ett mejl med erbjudande att ta del av körschemat i appen. 

Hur lägger jag till uppgifter i körschemat?

Gå till Artiklar & Verktyg i appen. Välj ”schema”. Tryck på det gröna plustecknet längst upp i högra hörnet. Här kan du skriva in titel, beskrivning, datum och tid. Du kan också klicka i vem som ska utföra uppgiften.

Bilder

Hur lägger jag till bilder?

Välj funktionen bilder i verktygsfältet i appen. Tryck på det gröna plustecknet till höger. Du kan då välja att ”ta ett foto” med din telefon/surfplatta eller ”öppna bildbibliotek”. Markera den bild du vill spara i appen och tryck spara bild. Tryck på bilden och skriv in en anteckning. Om du vill ladda in bilder från nätet så sparar du bara först ner dem på din telefon/surfplatta och laddar upp i appen.

Hur delar jag bilderna med andra?

Du kan bjuda in personer via e-mail att dela ditt bröllop med dig. Gå till hemskärmen i appen och välj knappen ”Bjud in och planera tillsammans” längst ner på sidan. Klicka i ”bilder” och skicka. Den du bjuder in får ett mejl med erbjudande att ta del av bilderna i appen. 

Har du andra frågor?

Har du fler frågor om Wedme eller hittade du inte det du letade efter i appen? Gå till Inställningar i appen och klicka på ”Support” eller skicka ett
e-postmedelande till support@wedme.com så hjälper vi dig.

Vår app hjälper tusentals brudpar planera sina drömbröllop. Hos oss finns inspiration och artiklar, bildcollage och idéer.
Följ oss gärna!

Besöksadress

Wedme Media AB

Hästtorget 6

Laholm

SUPPORT

Har ni frågor om Wedme eller hittade ni inte det ni letade efter i appen? Skicka ett meddelande till oss på: info@wedme.com

FÖr FÖRETAG

Är ni intresserade av att börja samarbeta med Wedme?
Kontakta Patrik Karlsson på patrik@wedme.com