Våra användare söker er

Wedme samarbetar med noga utvalda företag

Wedme – en digital marknadsplats i Sveriges populäraste bröllopsapp

Vi är övertygade om att exklusivt och noggrant utvalda leverantörer kan ge våra användare det bästa som behövs för ett lyckat bröllop. Genom ett långsiktigt och nära samarbete kan vi skapa ett vinnande koncept för både brudpar och de företag vi samarbetar med.
I vår app och genom våra olika kanaler kopplar vi samman leverantörer med tusentals brudpar och bröllopsgäster.

Ett urval av våra samarbetspartners

Komplett exponering i Wedme bröllopsapp

Vi ger våra samarbetspartners full fokus och tar fram skräddarsydda lösningar som passar just er.
Här visar vi ett urval av alla möjligheter som finns att nå brudpar och gäster  i appen.
Ni kan välja att bli exponerade på en eller flera av våra annonsytor.

 

Det snabbast växande annonsformatet som effektivt skapar värde för alla parter, i form av inspirerande innehåll för läsaren, marknadsföring för företag.

Användarna får ta del av fina erbjudanden och rabatter  av produkter och tjänster relaterade till bröllop, fest och bröllopsplanering. 

Runt 13 000 kr spenderas i snitt på varje bröllop i önskelistan. Vilka är de mest populära gåvorna? Brudparen skapar egna önskelistor i appen som delas med gäster.

I vårt budgetverktyg kan brudparen planera sin drömbröllop och få full koll på sina utgifter. Vi matchar budget med relevanta erbjudanden.

Allt för lokala företag

Våra brudpar söker just nu efter lokala företag som kan hjälpa dem skapa drömbröllopet. Är du exempelvis frisör, stylist, konditor eller florist? 

Vi söker företag som kan erbjuda lokala tjänster där våra brudpar finns. Med vårt annonsverktyg får ni enkelt kontakt med brudparen genom appen. 

 

Unikt matchningsverktyg

Våra brudpar och deras gäster finns i hela Sverige. Vill du erbjuda dem dina produkter och tjänster i ditt område? Med vårt nya matchningsverktyg kan du kontakta brudpar direkt i appen – och i rätt tid  för just dina erbjudanden. En unik möjlighet!

 

Kontakta Wedme

Är du intresserad av att samarbeta med Wedme
och vill veta mer om alla möjligheter som finns?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!

15 + 5 =

Vår app hjälper tusentals brudpar planera sina drömbröllop. Hos oss finns inspiration och artiklar, bildcollage och idéer.
Följ oss gärna!

Besöksadress

Wedme Media AB

Hästtorget 6

Laholm

SUPPORT

Har ni frågor om Wedme eller hittade ni inte det ni letade efter i appen? Skicka ett meddelande till oss på: info@wedme.com

FÖr FÖRETAG

Är ni intresserade av att börja samarbeta med Wedme?
Kontakta Patrik Karlsson på patrik@wedme.com